Több, mint barát, kevesebb, mint pszichológus. Így működtem mindig, akkor is, amikor még nem voltam képzett coach. Az ifjúságvédelemben, szakértőként, trénerként sok vezetőt láttam, sokuk nehézségeit hallgattam, sokat közülük középvezetőként magam is átéltem. Tudom, milyen a szerepkonfliktus, a stressz betegítő természete és ismerem a sikert és az együtt végzett munka mámorító örömét. Tudom, hogy nehéz helyzetben vagy és a problémád valós.

Mindig is csapatban dolgoztam vagy csapatot vezettem, sokszor volt az a feladatom, hogy növeljem a rám bízottak hatékonyságát, így tapasztalatból tudom, hogy ez csak figyelemmel lehetséges. És közösségben.

Állhatna itt most egy hosszú lista tréningekről, konferenciákról, kisebb-nagyobb projektekről az ifjúságvédelem és a vidékfejlesztés területén, hiszen hosszú évek óta ez teszi ki az életemet. De neked talán fontosabb, hogy lelkesedni szeretek, megvalósítani, együtt dolgozni és viszonyulni tőlem különböző emberekhez.

Ha túlterhelt középvezető vagy, meglegyintett már a kiégés szele, szerepkonfliktussal küzdesz, közeledsz az életközépi válsághoz, de szeretnél hatékonyabb, elégedettebb, kiegyensúlyozottabb lenni, akkor van dolgunk egymással

Szeretem a reggeli kávét, a macskákat, a hajnali fényeket és szeretek segíteni.

Neked is szeretnék.

Etikai kódex és coach működés

Magamra és munkámra nézve kötelezőnek ismerem el a CoachOK Szakmai Szervezet és a Magyarországi Coach-szervezetek Szövetségének etikai kódexét. Szeretném kiemelni, hogy munkám során a titoktartás, az ügyfelem felé tanusított lojalitás ami kiemelten fotnos számomra.

Magyarországi Coach-szervezetek Szövetsége Etikai Kódexe

Szervezeti tagságaim:

 

CoachOK Szakmai Szövetség

rendes tag

Magyar Pedagógiai Társaság

rendes tag